Stoppen met roken

Ben jij er helemaal klaar voor om te stoppen met roken? Wil je ook vrij zijn van die steeds terugkerende drang om te moeten roken? Wil jij een langer en gezonder leven?  


De therapeute helpt je op een prettige en ontspannen manier met behulp van hypnose. Hypnose heeft al duizenden mensen geholpen bij het stoppen met roken!  

Ervaar hypnotherapie

Ervaar deze absoluut veilige methode zonder chemische hulpmiddelen en je wordt al na één sessie van anderhalf uur een niet-roker. Na de sessie ontvang je een MP3 bestand met een oefening ter extra onder-steuning van het proces.  

Hoog succespercentage  

De praktijk heeft meegewerkt aan een onderzoek waaruit blijkt dat hypnotherapie een succespercentage van 68% heeft na een jaar bij behandeling om te stoppen met roken. Dit succespercentage ligt ver boven het succespercentages van de andere behandelingen om te stoppen met roken, zoals b.v. accu-punctuur of stoppen met medicatie.  
 

Gevolgen roken voor de gezondheid 

Eén op de twee rokers overlijdt aan de gevolgen van roken. Door te stoppen met roken wordt je fitter, gezonder en ben je beter opgewassen tegen dagelijkse stress.    

 

Tarieven   

Sessie "Stoppen met roken" 

incl. ondersteunende MP3                          € 129,50   


De  Hypnotherapie wordt door veel ziektekosten-verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende ver-zekering (alternatieve geneeswijzen). 


Voor meer informatie over vergoeding, klik hier 

Ervaring cliënten

"We hebben het er iedere dag wel even over, hoe bevrijdend het was om te stoppen met jouw hulp. Wij weten allebei dat wij ooit gerookt hebben, alleen voelt het als jaren geleden dat we de laatste rook hebben uitgeblazen. Behoefte om te roken? Wij durven voor 100% te zeggen: NOOIT MEER.   Kortom het gaat erg lekker (gezond) met ons. Bedankt voor je hulp, (lees: je hebt wonderen verricht bij twee verstokte verslaafden)." "


Ruim 3 maanden geleden ben ik bij je in sessie geweest op de toepasselijke datum 1 september om te stoppen met roken. Ik kan je melden dat ik nog steeds geen sigaret aangeraakt heb, dank zij jou hulp." 


"Ik zit hier nu bijna 1 week later met een glimlach je een mail te sturen. Dat is dus goed nieuws. Het is wonderlijk en ik ben nog ten volle zeer verbaasd over mijn eigen gedrag hoe makkelijk het is om de sigaret nu te laten liggen." "Het is gelukt, sinds 4 mei na ons gesprek rookvrij. Ben verbaasd en erg blij. Ik, deze man die er NIET in geloofde, wil je erg bedanken en ben blij dat ik je ben tegen gekomen in dit leven" "Ik heb gekozen voor een hypnose bij Leonie Looijen. Heb aangegeven dat ik erg sceptisch was en er eigenlijk niet zo in geloofde. Een mooie opening voor een therapie. Na bijna 2 uur stond ik buiten na een plezie-rig gesprek met genoemde dame en in de auto lag nog een vers aangebroken pakje shag wat ik niet meer heb aangeraakt. Ik ben zelf erg verbaasd dat ik nu nog steeds niet rook na 50 jaren." Ben je klaar om te stoppen met roken?

Neem contact op en vul onderstaand formulier in!